Søker forvert til en storpuddel hannhund. Han er valp når dere får han. Forvert MÅ være interessert i å lære pelsstell  og holde hunden i utstillingspels. Klipp tar jeg meg av, men forvert må ta hensyn til pels i hverdagen, kunne barbere, og bade/føne. Alt dette vil du selvfølgelig få opplæring i. Men interressen må være der. Ta kontakt for mer informasjon 

Forvert søkes til toypuddelhannhund på 2 år. Max 1 time fra Sandefjord 

 

 
 
 

Det å ta en hund på fôr innebærer ganske enkelt at du som fôrvert mottar en valp/hund fra som du tar vare på fra du får den og livet ut.Vi står som formelle, juridiske eiere av hunden og har rett til å ta den med på utstilling samt bruke den i avl, men hunden er ”din” i det daglige og bor hos deg livet ut. 
I praksis er det ingen stor forskjell mellom å ha en hund på fôr og det å eie hunden.

Oppdretters fordel ved å sette en hund på fôr er at de kan beholde flere hunder en det de har mulighet til hjemme. Dermed sikrer de å ta vare på linjer og avlshunder. 
Dine fordeler er bl.a at du mottar en hund uten de store økonomiske utleggene, man kan ha helfor og halvfor, som til eksempel er: helfor, tre kull før hunden skrives over på forvert, forvert betaler ikke for hunden. Halvfor, forvert betaler halv pris for hunden og oppdretter får to kull.

Du som fôrvert må ha hunden forsikret.
Det er også som oftest den beste valpen i kullet som blir plukket ut og satt på fôr. Hunden knytter seg til deg og vil være en del av din familie.


Dine ulemper ved å ha en fôrhund kan være at oppdretter av og til må få låne den med seg på utstilling og at de må få bruke hunden i avl. Du må altså belage deg på at du i perioder er uten hund.

I likhet med alle hunder må en fôrhund holdes normalt slank, i normal god form og sosialiseres. Ønsker du å bruke hunden til aktiviteter som lydighet, spor o.l, så gjør gjerne det. Ellers er det å ha en fôrhund som å ha en hvilken som helst annen hund.